Free Creation Forum Index  
FAQ Search
Memberlist Usergroups
Profile Log in to check your private messages
Register Log in
Noaptea amara
Post new topic   Reply to topic    Free Creation Forum Index My Creation
View previous topic :: View next topic  
Author Message
DarkAngel

PostPosted: Tue Jul 10, 2007 12:49 pm    Post subject: Noaptea amara Reply with quote

Astazi ploua ... si sufletul meu lacrimeaza odata cu stropii ce imi umezesc pielea, astazi natura ma plange ca si cum ar fi inmormantarea mea. Astazi au disparut toate bucuriile vietii mele si asist cu dezgust la inmormantarea viselor si idealurilor mele ... e toamna; si afara ploua cu stropi mari si puternici ... e seara, iar ploaia nu se opreste, ci isi mareste forta cu care loveste trupul meu lipsit de aparare ... un trup pierdut, uitat in toata suferinta sa, scaldat in lacrimile amare si sangerii, un trup nesemnificativ pentru acesti devoratori de suflete nevinovate.
... e noapte, iar sub cerul instelat al universului norii aduc tot mai mule lacrimi si distrug curatul. Astazi e noaptea lunga in care ploua neincetat, noaptea care ma invaluie si ma doreste tot mai mult ...
A mai trecut o zi, dar afara tot mai ploua, aceiasi stropi lovesc ce le ies in cale, iar trupul meu se afla in acelasi loc ... nemiscat, parca impietrit de fenomenul ce se desfasoara in fata ochilor mei.
... si s-a lasat aceeasi noapte amagitoare, plina de mistere, comori ingropate in intuneric, rasete si plansete fara sa stiu de unde vin; se arata si luna trista, stelele, dar inca mai ploua; odata cu ea vine o usoara adiere de racoare ... totul devine sedentar. Noaptea inghite pas cu pas pesajul calm de odinioara zgomotos, iar ploaia ce nu s-a oprit de trei zile destrama si distruge visele mele rupandu-le in mii de bucati luate de vand si purtate in negura noptii.
... si e dimineata ... sau asa ar fi trebuit sa fie. Soarele pe care il asteptam cu emotie nu se mai arata, ploaia nu se mai opreste, iar raurile furioase si agitate se lovesc de maluri zbatandu-se parca pentru eliberare.
ma privesc in oglinda ... nu mai sunt cea care eram; m-am schimbat ... afara mi se arata drumul spre maturizare ... nu acolo am vrut sa ajung !!!
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Free Creation Forum Index My Creation All times are GMT
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Free Creation ©2007