Free Creation Forum Index  
FAQ Search
Memberlist Usergroups
Profile Log in to check your private messages
Register Log in
Un gand ratacit
Post new topic   Reply to topic    Free Creation Forum Index My Creation
View previous topic :: View next topic  
Author Message
DarkAngel

PostPosted: Tue Jun 26, 2007 10:21 pm    Post subject: Un gand ratacit Reply with quote

Un gand ratacit

Sunt o stea, o lume, un soare, un mormant, un arbore imens, un ocean … ce alearga mereu pe drumul fericirii sau al suferintei, pe calea desavarsirii sau a chinului, pe aripile binelui sau ale raului, pe scara cerului sau a Infernului, pe cararile bogatiei sau ale saraciei, … sunt momentul decisiv … sunt in acelasi timp o sfoara pe care se urca cineva, dar si calea sa intoarsa … sunt un gand ratacit ce bantuie la nesfarsit prin mintea lor … un gand hoinar ce-si doreste rostul … un gand venit si plecat … un nor ce se sparge la adierea vantului … mireasma armoniei si a doliului ce dispare odata cu ploaia calda care mangaie viata … sunt luna alba sau galbena ce vegheaza stelele … sunt un safir ce straluceste deasupra tuturor … sunt piatra ingropata de zi cu zi … sunt o fantasma a visurilor si un ochi al realitatii si al vietii … sunt pretutindeni … acolo, …dincolo ….
Un gand nascut si mort, inexistabilul si palpabilul … sunt tot sau nimic … sunt slufletul si mintea … un cuvant in interiorul fiecaruia care decide sfarsitul sau inceputul, moartea sau viata … sunt eu sau tu …; nimeni nu stie cand apar sau cand dispar … locul meu este nicaieri, si ma hraneste viata tuturor … au nevoie … de mine … de un gand ratacitor in mintea lor …, un gand destinat numai lor …, un gand secret si interzis privirilor celorlalti.
Soarta mea este drumul continu la nesfarsit, traiesc o eternitate si nu voi muri niciodata … merg din minte in minte, dar urma mea ramane acolo pentru o vesnicie … o calatorie in cerc pana cand nimeni nu va mai exista … o frunza ruginita purtata de vant prin lumea intreaga …
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Free Creation Forum Index My Creation All times are GMT
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Free Creation ©2007