Free Creation Forum Index  
FAQ Search
Memberlist Usergroups
Profile Log in to check your private messages
Register Log in
Ingerul noptii
Post new topic   Reply to topic    Free Creation Forum Index My Creation
View previous topic :: View next topic  
Author Message
DarkAngel

PostPosted: Tue Jun 26, 2007 10:21 pm    Post subject: Ingerul noptii Reply with quote

Ingerul noptii

Sunt intunericul si lumina, … sunt ziua si noaptea … sunte ingerul noptii … ingerul ce vegheaza chinul si durerea tuturor … sunt ingerul ce se jertfeste pentru toti fara voia sa … sunt ingerul durerii si al lacrimilor … ingerul condamnat … de voi;
Sunt ingerul negru ce se coboara cu aripile sale desfacute peste intreg Universul … ingerul care cauta o alinare si este pedepsit pentru asta … ingerul care doreste sa ajute si este refuzat … ingerul ce trebuie ajutat si este refuzat … sunt ingerul ce priveste neputincios la ei … ingerul ce varsa lacrimi de sange … un inger sensibil la rautatile celor din jur … un inger cu un suflet mare … suflet ce ar fi dispus sa ofere toata dragostea sa.
Sunt inger al noptii ce se hraneste numai cu suferinta … cum de pot rezista? … sunt un inger care trecand prin atatea rauri de lacrimi a dobandit forta … forta ce ma ajuta sa merg mai departe … forta ce nu ma paraseste atunci cand lupt pentru fericirea mea … forta care nu-i poate tine piept puterii celuilalt … acel om din fata mea care ma domina cu puterea sa … putere ce ma impiedica mereu sa ies din refugiul meu ocrotitor … refugiu in care imi petrec viata mea pustie … pustiita de el … din cauza inconstientei sale …
Sunt ingerul ce traieste cu speranta ca va veni cat mai repede momentul in care isi va elibera aripile biruitoare … momentul in care isi va lua zborul spre calea menita … momentul in care isi va inchide trecutul intr-un cufar de unde nu va mai putea iesi nici o farama din acea amintire … cufar care va fi aruncat in ocean odata pentru totdeaunam, … cufar ce va pluti mereu deasupra apei simbolizand cheia mea spre libertate …, dar si urma vietii mele dinainte … urma pe care o voi sterge cu buretele cu implinirea mea …
Sunt sufletul unui inger in care nu a patruns aproape nimeni … suflet ascuns si nevazut …, dar suflet care va veghea vesnic asupra celorlalti ingeri ai noptii … pentru ca ei exista … asa cum exist si eu … suflet care inca nu este incuiat precum aripile mele … aahhh! … funia e prea stransa, ranile ma dor, … bucati din aripile mele cad pe jos ucise … una cate una … sangele imi coloreaza resturile de aripi transformandu-le intr-un camp de lupta plin cu sangele soldatilor sai … Nu vezi sangele scurs din trupul meu? De ce nu-ti intorci privirea pentru o clipa si la mine? … m-ai prefacut intr-unul din ei …. ii vezi aproape de tine cum sufera si treci indiferent … ranesti … apoi condamni … iti condamni propriul sange … sau te condamni singur … sau vrei sa te urmam hipnotizati in desertul pe care il conduci singur … nu ai sa intelegi niciodata ceea ce vad sau ceea ce simt … dincolo de un perete … dincolo de masti ... dincolo de chipurile lor …; vad cum sunt incoltita de voi si nu pot sa ma intalt pentru ca tu … cu propriile tale maini m-ai legat de aceasta lume pe care tu o crezi ideala pentru mine …
Sunt ingerul noptii proscris … sunt ingerul cu o masca de nepatruns … sunt o masca a propriei mele persoane … sunt un inger caruia nu-i place ce vede sub acea masca, dar totusi e o parte din mine care nu pot sa o reneg … sunt ingerul care joaca un rol perfect in viata normala si nu sunt multi care isi dau seama de acest lucru … sunt ingerul intunecat si luminat in acelasi timp … sunt ingerul ce calca uneori pe urmele lui … prefer sa mor decat sa devin ce vrea dansul …
Sunt si voi fi un inger al groazei … sunt un inger care a vazut fericirea alaturi de un alt inger al noptii, … dar totusi el nu vrea sa gust din aceasta iubire si sa devin un inger al soarelui … el vrea altceva …;
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Free Creation Forum Index My Creation All times are GMT
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Free Creation ©2007