|
DarkAngel
|
Posted:
Tue Jun 26, 2007 10:18 pm Post subject:
Planset de demon |
|
|
Planset de demon
Cerul intunecat a zambit, luna misterioasa a plans, iar eu am aparut … nenascuta … create de intuneric intr-o lume nedescoperita inca poate, intunericul e rege, este dureros sa vezi lumina. Lumina este impotriva celor ce traiesc (daca se poate spune ca traiesc) acolo. Ii distruge!
Dimineata ies din camera mea. Ma simt atat de diferita! Este ca si cum as fi in alt loc. Ma intorc ca sa ajung dinou inauntru, dar usa a disparut … unde sunt ? Lumina ma inconjoara … ma atinge … imi arde pielea … ma face sa sufar … pielea mea palida … este totul atat de diferit.
Acest abis in fata mea incepe sa se linisteasca … devine o camera mica! Asta e inspaimantator! Sufar in tacere. In linistea asta observ ca nu mai sunt acasa! Sunt in lumea materialismului; nu mai pot sa simt; nu mai pot sa aud; nu mai pot sa vad: as fi vazut mai multe daca as fi legata la ochi … vreau sa ma intorc, dar nu mai pot. De ce mi se intampla chiar mie asta ? Cu ce am gresit ca sa merit asa ceva ?
Sunt o regina printer afurisiti! De ce sunt aici? Pentru a distruge? Pentru a omora? Nu … pentru a controla. Am imprastiat vraja si blesteme. Nu ai citit povestea in care eu am dorit sa nu am nimic niciodata? Nu vreau nimic de la lumea asta mizera …nimic…
Cum as putea sa invat in lumea asta ?
Totul se schimba … cerul e rosu … Negre picaturi de lumina cad din cer. Ura este insa aproape! Vine … hraneste demonii din oamenii acestei lumi! Simt cum cineva ma sufoca si stoarce aerul din mine!
Neverosimile, inainte ca totul sa o ia de la inceput. Aerul devine din ce in ce mai cald …, dar corpul meu continua sa fie inghetat. Intunecatele linii de orizont ale cerului violet maresc orizontul meu … Ghiarele inghetului imi spun ca suntem aproape de vremi reci. Ceva in interiorul meu se taraie hranindu-se din mine, dezvoltandu-se in mine acest parazit! Cuprinsa de somn, stiu ca e insa in viata … a revenit la normal … este o parte din mine pierduta undeva incercand sa-si gaseasca calea, dar imi da forta! Oroarea etern! N-am crezut ca as putea accepta asa ceva vreodata!
Voci din lumea spiritelor se aud in intunericul noptii de iarna! Batai ale inimei spiritului … chipuri intunecate se vad pe cer … calareti ai mortii …. Cobor neprevazut din cer in aceasta salbaticie minunata regi si capitani, hoti si criminali … toti in aceeasi falanga …, purtati in mod misterios prin cer, pe cai ale spiritului …
Varietatea divina a mortii … Toti se uita si cauta |
|