|
DarkAngel
|
Posted:
Tue Jun 26, 2007 10:21 pm Post subject:
Ingerul noptii |
|
|
Ingerul noptii
Sunt intunericul si lumina, … sunt ziua si noaptea … sunte ingerul noptii … ingerul ce vegheaza chinul si durerea tuturor … sunt ingerul ce se jertfeste pentru toti fara voia sa … sunt ingerul durerii si al lacrimilor … ingerul condamnat … de voi;
Sunt ingerul negru ce se coboara cu aripile sale desfacute peste intreg Universul … ingerul care cauta o alinare si este pedepsit pentru asta … ingerul care doreste sa ajute si este refuzat … ingerul ce trebuie ajutat si este refuzat … sunt ingerul ce priveste neputincios la ei … ingerul ce varsa lacrimi de sange … un inger sensibil la rautatile celor din jur … un inger cu un suflet mare … suflet ce ar fi dispus sa ofere toata dragostea sa.
Sunt inger al noptii ce se hraneste numai cu suferinta … cum de pot rezista? … sunt un inger care trecand prin atatea rauri de lacrimi a dobandit forta … forta ce ma ajuta sa merg mai departe … forta ce nu ma paraseste atunci cand lupt pentru fericirea mea … forta care nu-i poate tine piept puterii celuilalt … acel om din fata mea care ma domina cu puterea sa … putere ce ma impiedica mereu sa ies din refugiul meu ocrotitor … refugiu in care imi petrec viata mea pustie … pustiita de el … din cauza inconstientei sale …
Sunt ingerul ce traieste cu speranta ca va veni cat mai repede momentul in care isi va elibera aripile biruitoare … momentul in care isi va lua zborul spre calea menita … momentul in care isi va inchide trecutul intr-un cufar de unde nu va mai putea iesi nici o farama din acea amintire … cufar care va fi aruncat in ocean odata pentru totdeaunam, … cufar ce va pluti mereu deasupra apei simbolizand cheia mea spre libertate …, dar si urma vietii mele dinainte … urma pe care o voi sterge cu buretele cu implinirea mea …
Sunt sufletul unui inger in care nu a patruns aproape nimeni … suflet ascuns si nevazut …, dar suflet care va veghea vesnic asupra celorlalti ingeri ai noptii … pentru ca ei exista … asa cum exist si eu … suflet care inca nu este incuiat precum aripile mele … aahhh! … funia e prea stransa, ranile ma dor, … bucati din aripile mele cad pe jos ucise … una cate una … sangele imi coloreaza resturile de aripi transformandu-le intr-un camp de lupta plin cu sangele soldatilor sai … Nu vezi sangele scurs din trupul meu? De ce nu-ti intorci privirea pentru o clipa si la mine? … m-ai prefacut intr-unul din ei …. ii vezi aproape de tine cum sufera si treci indiferent … ranesti … apoi condamni … iti condamni propriul sange … sau te condamni singur … sau vrei sa te urmam hipnotizati in desertul pe care il conduci singur … nu ai sa intelegi niciodata ceea ce vad sau ceea ce simt … dincolo de un perete … dincolo de masti ... dincolo de chipurile lor …; vad cum sunt incoltita de voi si nu pot sa ma intalt pentru ca tu … cu propriile tale maini m-ai legat de aceasta lume pe care tu o crezi ideala pentru mine …
Sunt ingerul noptii proscris … sunt ingerul cu o masca de nepatruns … sunt o masca a propriei mele persoane … sunt un inger caruia nu-i place ce vede sub acea masca, dar totusi e o parte din mine care nu pot sa o reneg … sunt ingerul care joaca un rol perfect in viata normala si nu sunt multi care isi dau seama de acest lucru … sunt ingerul intunecat si luminat in acelasi timp … sunt ingerul ce calca uneori pe urmele lui … prefer sa mor decat sa devin ce vrea dansul …
Sunt si voi fi un inger al groazei … sunt un inger care a vazut fericirea alaturi de un alt inger al noptii, … dar totusi el nu vrea sa gust din aceasta iubire si sa devin un inger al soarelui … el vrea altceva …; |
|