Free Creation Forum Index  
FAQ Search
Memberlist Usergroups
Profile Log in to check your private messages
Register Log in
Singur pe lume
Post new topic   Reply to topic    Free Creation Forum Index My Creation
View previous topic :: View next topic  
Author Message
DarkAngel

PostPosted: Tue Jun 26, 2007 10:22 pm    Post subject: Singur pe lume Reply with quote

Singur pe lume

M-ai pedepsit pe nedrept si m-ai alungat …m-ai lovit, iar acum rana adanca imi sangereaza …, din ce in ce mai mult … pana nu-mi va mai ramane nici un strop din lichidul ce-mi uda trupul … Ce mi-ai facut? … nu-ti pasa de sangele varsat pentru tine …? M-ai lasat singura pe aceasta lume cu rana deschisa … toti se bat pentru sangele meu … le face asa multa placere … si tie la fel …nu-ti pasa de durerea mea ci numai de a ta … de ce crezi ca nu am suflet? … nu am gresit cu nimic … ce indiferenta!
Poate ca rana se va inchide …, dar ramane urma intensa, … cicatricea plina de amintiri dureroase ce nu va putea sterge lacrimile prin prezenta sa … ma va urmari toata viata si ma va face sa trec mereu prin acele amintiri … amintiri si suferinde vechi, dar parca le-as fi capatat chiar astazi … chiar acum … Viata mea este insemnata cu propriul sange pe lista singuratatii … singura pe lume … cu o pedeapsa mult prea mare pentru mine … o povara mult prea dureroasa … ce nu o voi putea duce mult si ma va prabusi la pamant … poate pentru totdeauna … cum ma voi mai ridica inapoi daca greutatea lasata pe mine ma va apasa mult prea dur prin spatele meu lipsit de aparare … ramai! … ramai te rog cu mine! … numai tu poti vindeca aceasta rana! … chiar si urmele sale …! Ramai langa mine pentru ca tu esti leacul meu … tu esti lumina mea … nu ma lasa fara lumina in intunericul in care stau acum … ramai salvarea mea … nu ma lasa in urma … singura pe lume! … salveaza-ma de la aceasta cruda pedeapsa … !
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Free Creation Forum Index My Creation All times are GMT
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Free Creation ©2007