|
DarkAngel
|
Posted:
Tue Jun 26, 2007 10:22 pm Post subject:
Singur pe lume |
|
|
Singur pe lume
M-ai pedepsit pe nedrept si m-ai alungat …m-ai lovit, iar acum rana adanca imi sangereaza …, din ce in ce mai mult … pana nu-mi va mai ramane nici un strop din lichidul ce-mi uda trupul … Ce mi-ai facut? … nu-ti pasa de sangele varsat pentru tine …? M-ai lasat singura pe aceasta lume cu rana deschisa … toti se bat pentru sangele meu … le face asa multa placere … si tie la fel …nu-ti pasa de durerea mea ci numai de a ta … de ce crezi ca nu am suflet? … nu am gresit cu nimic … ce indiferenta!
Poate ca rana se va inchide …, dar ramane urma intensa, … cicatricea plina de amintiri dureroase ce nu va putea sterge lacrimile prin prezenta sa … ma va urmari toata viata si ma va face sa trec mereu prin acele amintiri … amintiri si suferinde vechi, dar parca le-as fi capatat chiar astazi … chiar acum … Viata mea este insemnata cu propriul sange pe lista singuratatii … singura pe lume … cu o pedeapsa mult prea mare pentru mine … o povara mult prea dureroasa … ce nu o voi putea duce mult si ma va prabusi la pamant … poate pentru totdeauna … cum ma voi mai ridica inapoi daca greutatea lasata pe mine ma va apasa mult prea dur prin spatele meu lipsit de aparare … ramai! … ramai te rog cu mine! … numai tu poti vindeca aceasta rana! … chiar si urmele sale …! Ramai langa mine pentru ca tu esti leacul meu … tu esti lumina mea … nu ma lasa fara lumina in intunericul in care stau acum … ramai salvarea mea … nu ma lasa in urma … singura pe lume! … salveaza-ma de la aceasta cruda pedeapsa … ! |
|