|
DarkAngel
|
Posted:
Tue Jun 26, 2007 10:21 pm Post subject:
Un gand ratacit |
|
|
Un gand ratacit
Sunt o stea, o lume, un soare, un mormant, un arbore imens, un ocean … ce alearga mereu pe drumul fericirii sau al suferintei, pe calea desavarsirii sau a chinului, pe aripile binelui sau ale raului, pe scara cerului sau a Infernului, pe cararile bogatiei sau ale saraciei, … sunt momentul decisiv … sunt in acelasi timp o sfoara pe care se urca cineva, dar si calea sa intoarsa … sunt un gand ratacit ce bantuie la nesfarsit prin mintea lor … un gand hoinar ce-si doreste rostul … un gand venit si plecat … un nor ce se sparge la adierea vantului … mireasma armoniei si a doliului ce dispare odata cu ploaia calda care mangaie viata … sunt luna alba sau galbena ce vegheaza stelele … sunt un safir ce straluceste deasupra tuturor … sunt piatra ingropata de zi cu zi … sunt o fantasma a visurilor si un ochi al realitatii si al vietii … sunt pretutindeni … acolo, …dincolo ….
Un gand nascut si mort, inexistabilul si palpabilul … sunt tot sau nimic … sunt slufletul si mintea … un cuvant in interiorul fiecaruia care decide sfarsitul sau inceputul, moartea sau viata … sunt eu sau tu …; nimeni nu stie cand apar sau cand dispar … locul meu este nicaieri, si ma hraneste viata tuturor … au nevoie … de mine … de un gand ratacitor in mintea lor …, un gand destinat numai lor …, un gand secret si interzis privirilor celorlalti.
Soarta mea este drumul continu la nesfarsit, traiesc o eternitate si nu voi muri niciodata … merg din minte in minte, dar urma mea ramane acolo pentru o vesnicie … o calatorie in cerc pana cand nimeni nu va mai exista … o frunza ruginita purtata de vant prin lumea intreaga … |
|