Free Creation Forum Index  
FAQ Search
Memberlist Usergroups
Profile Log in to check your private messages
Register Log in
Sunetul tacerii
Post new topic   Reply to topic    Free Creation Forum Index My Creation
View previous topic :: View next topic  
Author Message
DarkAngel

PostPosted: Tue Jun 26, 2007 10:22 pm    Post subject: Sunetul tacerii Reply with quote

Sunetul tacerii

Un glas tacut se desprinde din linistea infernala a noptii … un fosnet uscat al frunzelor ruginite de toamna amaruie se face auzit in aerul inabusitor al verii ce abia a plecat … o nostalgie, inmiresmata cu durerea mea se ridica din pamantul sarat si incepe sa pluteasca deasupra mea … cuprizandu-ma mai departe prin noaptea zadarnica spre locul cautat de mine timp de o vesnicie: sunetul tacerii … acel sunet care este tacut dar si placut auzului in acelasi timp … un sunet pe care il auzi o singura data intr-o viata sau intr-un veac … acel sunet tacut si plapand … sunetul ce te duce spre linistea gingasa a sufletului … un sunet al tuturor care doresc implinirea si fericirea … un sunet care vegheaza mereu la tacerea si visurile noastre … un sunet al tacerii, calauzitorul pestilor nostri.
Un sunet al tacerii fara puterea glasului … un fosnet al inimii mele tinere … o clipa a sunetului tacerii crescand in mine … fiind urmasul sau …un glas mut ce ma va indruma o vesnicie de-acum inainte spre drumul cel bun … care drum? … nici nu stiu ce carare sa urmez … sunt la rascrucea a doua drumuri … pe unde sa-mi continui mersul? … sunetul tacerii divine ragusit … nu ma mai poate ajuta … Sunt in fata a doua drumuri necunoscute … nu stiu ce se afla acolo unde privirea nu poate sa ajunga … oare unul dintre ele este un drum al mortii … ultimul drum ? …ma aflu in fata destinului meu … drumul pe care il voi alege trebuie sa-l parcurg pana la capat … si aleg … drumul inimii mele … drumul plin de nisip, dar stiu ca acest taram se va sfarsi … acum calatoresc orbeste prin acest peisaj mort pana voi gasi ceva … poate sunetul tacerii …
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Free Creation Forum Index My Creation All times are GMT
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Free Creation ©2007